b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Typiske spørgsmål vedrørende B2B Backbone generelt

Er det nødvendigt at opgradere min ERP-løsning?
Nej. B2B Backbone understøtter versioner minimum 10 år tilbage.

Er det nødvendigt at tilkøbe moduler for at kunne bruge løsningen?
Nej. Alt leveres enten direkte og indlejret via den B2B Client, du downloader til din pc/server, eller som open source, hvis du foretrækker det.

Er det ikke frygtelig dyrt at komme i gang?
Nej, du betaler kun pr. transaktion, og det er gratis at oprette dig. Vi anbefaler dog, at du tegner et supportabonnement, så du hurtigt kan få hjælp, hvis du har spørgsmål. Det koster kun kr. 1.295 for et helt år, og så installerer og konfigurerer vi også løsningen for dig via TeamViewer.

Tager det lang tid at komme i gang og vedligeholde systemet?
Nej, det tager typisk maks. en halv time at downloade og installere løsningen, og vi sørger for den løbende vedligeholdelse. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig ind i, hvordan du opsætter dit ERP-system med eksempelvis CVR-numre, EAN-lokationsnumre og lignende.

Hvor hurtigt kan jeg forvente, mine meddelelser når frem til modtageren?
B2B Backbone er designet med henblik på, at du skal have en næsten-realtidsoplevelse af kommunikationen. Transaktionerne tager derfor kun cirka 30-180 sekunder.

Kræver systemet ikke en masse data-tjek, og får jeg ikke et hav af uforståelige fejlmeddelelser?
Nej, al validering sker ”ude af huset”, nemlig når din meddelelse kommer til vores host. Hvis du sender en meddelelse til en kunde/leverandør, der også er tilsluttet B2B Backbone, passerer den uden videre. Hvis din meddelelse derimod skal videre til eksempelvis en offentlig modtager eller til Coop, så validerer vi den, inden den sendes videre.