b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Typiske spørgsmål fra den teknik-interesserede

Er det sikkert at koble B2B Backbone på vores ERP-system?
Ja. Al kommunikation, der involverer B2B Backbone, foregår via en sikker og krypteret SSL-tunnel. Dataudvekslingen foregår i øvrigt som binær datastrøm, der er særdeles vanskelig at afkode og serialisere, hvilket højner sikkerheden yderligere.

Understøtter B2B Backbone også ældre ERP-versioner på DK/UK-kerner og native/SQL?
Ja.

Hvordan forholder løsningen sig til min eksisterende forretningslogik?
B2B Client’en anvender forretningslogikken i dit ERP-system. Det handler ikke om SQL-/data-integration, da vi har udviklet en adapter (API’er) til dit ERP, som hægter på din tilpassede kode. Og du kan fint kode user-hooks på vores API-kald, hvis du har behov for det, eller få client-side-kode som open-source.

Skal jeg stille en ledig ERP-brugerlicens til rådighed?
B2B Client optager en brugerlicens i de få sekunder, udvekslingen sker, hvorefter den straks frigøres igen. Hvis alle licenser er optaget, stiller klienten sig pænt bag i køen, men den kan advare dig, hvis der er ventende meddelelser og alt optaget.

Er der andre krav til licens?
Der er minimale licenskrav. Hvis du har Microsoft Dynamics C5 eller XAL er der et krav til basisudvikling, og hvis du har NAV, er der et krav om et ledigt tabel-element. Hvis du vil anvende ordre- og/eller indkøb, skal du naturligvis have licens til modulet.