b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Lille succesfuld nordjysk iværksættervirksomhed indgår strategisk partnerskab med markedsledende aktør.

Effektiv og enkel digital integration mellem virksomheden og dens samhandelspartnere, indgår ofte som én af de allervæsentligste søjler i strategien hos rigtig mange virksomheder. Men kun få er for alvor i gang med at realisere visionen.

To væsentlige udbydere af services og løsninger til digital integration - Bizbrains og B2B Backbone – indgik pr. 1. juli. 2017 strategisk partnerskab, for sammen at kunne tilbyde en endnu stærkere pallette af løsninger for virksomheder, der hurtigt og effektivt vil i gang med digitalisering af samhandel.

Bizbrains leverer og servicerer EDI- og integrationsløsninger primært for store virksomheder inden for detailhandel, grossistled, industri og transport.

B2B Backbone er startet som iværksætterprojekt i 2013, med fokus på en enkel og prisbillig EDI- og integrationsløsning tilpasset de små og mellemstore virksomheder. Typisk mindre og mellemstore leverandører til netop detailkæder, grossister og industri.

”Vi oplever, at det ofte kan være svært for vores store kunder, at få deres – typisk mindre -samhandelspartnere og deres systemer koblet op mod vores systemer. Her har vi erfaret, at B2B Backbone har en enkel og prisbillig løsning, som kan sikre en hurtig, effektiv og pålidelig integration. Vi ser klart partnerskabet, som en styrkelse af vores kunders muligheder for hurtigt at få udbytte af vores løsninger.” forklarer Dennis Zachariasen fra Bizbrains A/S.

”For os betyder partnerskabet, at vi nu kan fokusere yderligere på vores kernekompetence, som er enkel erp-integration til standard erp-/økonomisystemer, som f.eks Dynamics NAV, C5, AX, e-conomic m.fl. Der er betydelige synergier at høste ved samarbejdet, og med Bizbrains’ medejerskab har vi fået tilført yderligere kræfter og ressourcer til at videreudvikle vores forretning og service” udtaler Robert Olesen fra B2B Backbone ApS.

It-chef hos Rema 1000/Reitan Distribution Lars Ruben Hansen udtaler: ”EDI er en vigtig brik i automatisering af vores supply chain. Både Bizbrains og B2Bbackbone har de senere år været medhjælpende til at få endnu flere leverandører over på EDI, og vi forventer at dette partnerskab kun kommer til at gøre det endnu lettere for os at få aktiveret vores leverandører på EDI.”

Kontakt:

Bizbrains : Chief Sales Officer & Partner Dennis N. Zachariasen T: +45 33 60 16 50, M: dnz@bizbrains.dk

B2B Backbone: Stifter, Partner Robert Olesen T: +45 21 17 10 06, M: ro@b2bbackbone.comFakta om Bizbrains A/S (CVR: 33510837, WWW: https://bizbrains.dk/ )

Bizbrains A/S er Danmarks største konsulenthus med 100% fokus på integration. Virksomheden er fra 2009 og har i dag 45 medarbejdere. Bizbrains blev i 2016 kåret som Børsen Gazelle-virksomhed.

Firmaet henvender sig primært mod større virksomheder og sælger både softwareløsninger, konsulentydelser og andre services, der alle er rettet mod at styrke kundens digitale integration både internt og eksternt.

Bizbrains A/S’ vigtigste produkt - der netop har fået det nye navn ”Bizbrains Link” - giver selv de største firmaer et enkelt, overskueligt og stærkt værktøj til at håndtere virksomhedens samlede digitale in- og output.Fakta om B2B Backbone ApS: (CVR: 31371589 = EDI Service ApS, WWW: https://b2bbackbone.com/)

B2B Backbone er startet som iværksætter projekt i foråret 2013.

Servicerer i dag over 250 kunder - primært små og mellemstore virksomheder i Danmark og over 100 større partnere i ind- og udland.

Beskæftiger 4 medarbejdere og et antal freelance-specialister.

Udbyder en enkel og prisbillig løsning på digital samhandel mellem kunderne og deres samhandelspartnere.

Leverer plug ’n play adaptere til flere udbredte erp-/økonomisystemer bl.a. Microsofts Dynamics produkter: NAV, C5, XAL, AX og e-conomic, winfinans m.fl.