b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

e-conomic APP til B2B Backbone

e-conomic understøtter standard udlæsning af oioXML/UBL faktura, men hvis du har behov for udveksling andre dokumenttyper og/eller andre formater f.eks EDIFACT - eller du bare generelt gerne vil have en enkel og outsourcet eBusiness løsning, så er B2B backbone det oplagte valg.

B2B Backbone's App til e-conomic anvender e-conomics eget API. Via setup på B2B Backbone's web-app, bestemmer du for hvilke konti i din e-conomic du ønsker udveksling af eDokumenter f.eks indsættelse af Salgs-Order, udlæsning af fakturaer osv.

Er du leverandør til dagligvarekæderne eller trælastbranchen osv., har B2B Backbone sandsynligvis allerede løsningen klar til dig. Læs f.eks om Dtales erfaringer med e-conomic og EDI

Der er en tæt sammenhæng mellem dit e-conomic og B2B Backbone´s App. Du har mulighed for at sætte et ekstra faneblad på din e-conomic brugerflade så der er direkte adgang til at se dine transaktioner på B2B Backbone uden at skulle forlade din e-conomic.

Konverteringen af de enkelte dokumenter foregår på B2B Backbone´s Host. Uden besvær for dig sikrer vi at alle dine leverandører og kunder altid får leveret i det format de ønsker.