b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Enkel samhandel med større kunder eller leverandører

B2B Komponenter

Måske har du – som så mange andre SMV’er – oplevet at få kniven for struben fra en kunde, der kun vil fortsætte samhandlen, hvis I kan udveksle dokumenter elektronisk. Og måske irriterer det dig vanvittigt, fordi det er svært at finde en eSamhandel-løsning, der ikke koster en formue, og den formue er spildt, hvis pågældende kunde alligevel vælger at trække stikket og stoppe samarbejdet på et senere tidspunkt.

Betal kun, så længe du har brug for elektronisk samhandel

Med B2B Backbone får du en eSamhandel-løsning, der ikke koster noget i oprettelse, og hvor du derfor ikke oplever en spildt investering, hvis du en dag ikke længere har behov for at kunne udveksle dokumenter elektronisk.

Mange af de store er allerede med

Flere store virksomheder, detailkæder og grossister er allerede koblet op på B2B Backbone. Det gør det endnu lettere for dig som samhandelspartner at komme i gang med elektronisk samhandel. Vi har lavet en model, så du på sekunder kan tjekke, om B2B Backbone opfylder dine behov for elektronisk samhandel i forhold til samhandelspartnere, udvekslingsformater, integration med dit ERP-system m.m. Hvis du synes, der mangler noget, så kontakt os, og lad os undersøge, om vi ikke kan tilpasse løsningen til dit behov - det koster dig ikke ekstra.