b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Om os

Efter mange år i branchen har vi bidt mærke i, at mange små og mellemstore virksomheder går i en stor bue uden om løsninger til elektronisk samhandel, med mindre en samhandelspartner tvinger dem til det modsatte. De gængse systemer er som hovedregel både komplekse, bekostelige og stive i betragtning af SMV’ers ressourcer og økonomi.

Det er jo egentlig synd, når meningen med elektronisk samhandel er at gøre hverdagen i virksomhederne langt enklere, så virksomhederne i stedet kan bruge tid og energi på produktion og på at udvikle forretningen.

Vi syntes ikke, det kunne passe, at elektronisk samhandel skulle være så besværlig. Derfor satte vi os for at udvikle en løsning, der er enkel at komme i gang med, enkel at bruge, og hvor man kun betaler for hver transaktion. På den måde kan selv de helt små virksomheder få gavn af elektronisk samhandel.

Bag virksomheden står medarbejdere med baggrund inden for indkøb/logistik, økonomi og IT, og som har praktisk erfaring med de typiske daglige udfordringer hos en SMV. Det er din sikkerhed for, at du kommer til at kommunikere med systemfolk, der forstår at sætte sig ind i din situation, og at systemet er designet til at løse praktiske problemstillinger i din hverdag på den lettest tænkelige måde.

Bridge image