b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Om produktet

B2B

Med B2B Backbone kan din virksomhed håndtere samhandelsprocessen elektronisk. Løsningen er fuldt integreret med dit og din samhandelspartners ERP-system. Er din samhandelspartner også kunde hos os, udveksler I dokumenter i B2B Backbones eget elektroniske format; ellers udveksler I i det format, din samhandelspartner ønsker.

Kom hurtigt i gang

En kernefordel ved at vælge B2B Backbone frem for de fleste andre EDI-løsninger er, at du er i gang med elektronisk samhandel efter kun tre små skridt:

Download – install – go

Det er med andre ord (næsten) lige så let at komme i gang med B2B Backbone som med et hvilket som helst mainstream-program, du downloader til din pc. Typisk tager det kun cirka en halv time. Vi hjælper dig naturligvis gerne med installationen.

Betal kun pr. transaktion

Samtidig skal du hverken tænke på løbende drift eller vedligeholdelse – det tager vi os af, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Du betaler ikke dyre licenser eller opdateringsabonnementer, kun en stykpris for hver transaktion, du foretager.

I menuen til venstre kan du læse mere om B2B Backbone og få svar på, hvorfor løsningen er meget mere end et posthus, der blot distribuerer dine elektroniske dokumenter.