b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Elektroniske udvekslingsformater

Digital image

I den perfekte verden ville der blot være ét udvekslingsformat, som alle virksomheder benyttede sig af til elektronisk samhandel. Det har da heller ikke skortet på forsøg på at skabe det ene format, der ville erstatte alle de øvrige, men indtil videre er det ikke lykkedes, og der er heller ikke meget der tyder på at det vil ske.

B2B Backbone understøtter flere samtidige formater

Vores udgangspunkt er, at virkelighedens verden er dynamisk, og B2B Backbone understøtter derfor flere samtidige formater.

Har du brug for at udveksle via NemHandel (oioUBL og oioXML)?

Uanset om du har behov for at udveksle i oioUBL eller stadig oioXML, kan du gøre det med B2B Backbone. Og den dag, formatet hedder PEPPOL (Pan-European Public Procurement On-Line) eller noget helt syvende, kan du fortsat bruge B2B Backbone. Vi sørger løbende for at tilpasse løsningen, så den opfylder omverdenens krav og dine behov som virksomhed.

Har du brug for at udveksle via VANS-netværket(EDIFACT)?

B2B Backbone understøtter også elektronisk samhandel via VANS-netværket. B2B Backbone er tilsluttet VANS-netværket via KMD. Derudover er B2B Backbone koblet direkte op mod mange større virksomheder, detailkæder, grossister m.fl. Læs mere om dine muligheder i forhold til specifikke samhandelspartnere.

Øvrige muligheder med B2B Backbone

Ud over at understøtte gængse formater og samhandelsnetværk, kan du udveksle i et internt B2B Backbone-format. Det betyder, at hvis din kunde/leverandør også er kunde hos os og dermed har en B2B Backbone Client , så udveksler I data direkte, uden behov for konvertering og validering.