b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Komponenter

B2B Komponenter

B2B Backbone består af to hovedkomponenter, henholdsvis en klient og en online host:

B2B Client

B2B Client er en klient, som du downloader og installerer på din server eller din pc. Klienten sørger dels for al interaktion med dit ERP-system, og dels udveksler den data med hosten. Klienten er en windows-service, der kører som en baggrundsproces, og du skal derfor ikke tænke over den, når den først er downloadet.

Til alle nyere versioner af de understøttede erp-systemer leveres klientdelen idag også som WebService integration, hvilket gør installation og drift endnu mere enkel.

Online host

På b2bbackbone.com har du adgang til en online host, der fungerer som fælles backbone for alle tilsluttede klienter. Hosten er koblet op til både NemHandel og VANS-netværket, og i stort omfang er den også koblet direkte op mod eksempelvis Coop, Dansk Supermarked, STARK m.fl. Men du behøver slet ikke at tænke på opkoblingerne, for dem tager vi os af.

Via hosten sørger vi også for, at du kan udveksle elektroniske dokumenter med øvrige samhandelspartnere, der ikke i forvejen bruger enten NemHandel, VANS eller B2B Backbone via direkte opkoblinger, og at dine meddelelser altid overholder de standarder og specifikationer, dine samhandelspartnere kræver.

Hvis der er faktiske mangler i din meddelelse, modtager du en e-mailadvarsel, der fortæller dig, hvordan du retter og genfremsender meddelelsen. Via hosten får du fuldt overblik over dine samhandelsprocesser, og det er også her, du behandler transaktioner, opsætter stamdata, opsætter regler for e-mailadviseringer m.m.

Krypteret og sikker kommunikation

Al kommunikation sker via en krypteret SSL-forbindelse og foregår derfor fuldstændig sikkert. Du behøver desuden ikke at være bekymret for B2B Backbones interaktion med dit ERP-system, da al interaktion sker via din egen forretningslogik. Det betyder blandt andet, at der ikke kommer ikke-valide data ind i dit ERP-system.