b2bbackbone.com
Kontakt Login to app.b2bbackbone.comLogin

Hvordan kan B2B Backbone være så billigt?

Der er flere grunde til, at vi kan holde priserne på det meget lave niveau:

Central vedligeholdelse og drift

Dels har vi udviklet B2B Backbone på den måde, at vi reelt kan flytte langt hovedparten af den komplicerede og vedligeholdelsestunge kode, setup og logik væk fra dig som kunde (dvs. væk fra din B2B Client) og op på vores B2B Backbone-host, som er omdrejningspunktet for samtlige vores kunder. På den måde kan vi vedligeholde løsningen ét sted for alle vores kunder på en gang.

Desuden har vi kodet selve klienten, så den vedligeholder sig selv, på samme måde som du kender det fra eksempelvis antivirus-software - når du én gang har installeret klienten, holder vi den opdateret fra centralt hold. Der er både rationelt for os og sikrer at dit system altid er opdateret. På den måde kan vi holde vores udgifter til support på et meget lavt niveau.

Vi er uafhængige af underleverandører m.fl.

En anden årsag er, at vi selv ejer og leverer den komplette løsning i stedet for at stykke den sammen af diverse tredjepartsprodukter med hver deres ejer, support, forhandler. Da vi samtidig har valgt udelukkende at sælge og supportere løsningen online, er vi uafhængige af underleverandører, ekstra forhandlerled m.m. Vi fastsætter derfor helt selv prisen.

Jo enklere en løsning til overkommelig pris – jo flere brugere

Sidst men ikke mindst er hele grundtanken med B2B Backbone, at vi gerne ville hjælpe små og mellemstore virksomheder over de typiske barrierer, som holder dem fra at få del i det kæmpe rationaliseringspotentiale, der er i elektronisk samhandel. Disse barrierer har meget ofte noget at gøre med, at det er både svært og dyrt at komme i gang. Både vi og vores investorer tror på, at grundtanken med et brugervenligt og billigt produkt uden bindinger tiltrækker så mange desto flere brugere – det er det, der holder vores forretning kørende.