B2B Backbone Advanced aftaleDokument/ydelse: Kr.dok. (0-250) dok./md. Kr.dok. (251-500) dok./md. Kr.dok. (501-750) dok./md. Kr.dok. (751->) dok./md.
Månedligt support- og opdateringsabonnement
Udgående dokumenter B2B*
Udgående dokumenter PDF via eMail**
Indgående B2B* dokumenter*
Ind- og Udgående oioUBL dokumenter
Ud- og Indgående EDIFACT og SPEC. dokumenter
Fakturering

Med en B2B Backbone-Advanced aftale kan du udveksle alle B2B-understøttede dokument typer, med dine partnere, som er opkoblet på B2B Backbone, sende og modtage e-dokumenter via NemHandel, BIS/EHF via PEPPOL, Svefak osv., udveksle med alle eksterne ind- og udlands EDI partnere opkoblet til B2B Backbone (se nedenfor).


Med en B2B Backbone-Advanced aftale er det som udgangspunkt gratis at få etableret forbindelse til nye partnere. Hvis der er tale om opkoblinger, som kan anvendes af andre af vores eksisterende eller kommende kunder - så sætter vi partnere og dokumenter op uden beregning. Test og idriftsætningsassistance er derimod som udgangspunkt ikke inkluderet. For en del partnere er procedurerne dog meget enkle og hurtige. Kontakt os for en uforpligtende snak om EDI-aktivering af dine konkrete partnere, herunder arbejdsdelingen mellem Jer, Jeres erp-hus og os. Er den partner du ønsker udveksling med ikke på vores liste nedenfor? Kontakt os, så etablerer vi forbindelsen.

 

*B2B-dokumenter dækker over vores interne format, som benyttes, når du udveksler dokumenter med andre B2B Backbone-brugere.
**Hvis modtager ikke kan håndtere andre formater, sendes dokumenterne default som e-mail.

Fra 1/1 2020 indføres viderefakturering af VANS transmissions-afgifter ved transaktioner med de partnere, der anvender VANS netværket.


Mulige Partner med B2B Backbone Advanced-aftale