Hans Tobiasen blev enkelt og hurtigt klar ”rigtige” digitale e-fakturaer

Hans Tobiasen blev enkelt og hurtigt klar ”rigtige” digitale e-fakturaer

Hans Tobiasen A/S er, som mange andre leverandører til landbruget, blevet kontaktet af et af Landbrugets rådgivningscentre: ”Dine kunder ønsker nu elektroniske regninger. Kan du levere?”. Som så mange andre leverandører var svaret, ”Nej, desværre”. Men hjælpen var lige om hjørnet, idet Landbruget (Videncenter for Landbrug) har indgået aftale med B2B Backbone om at levere e-Faktura. På under en halv time var servicen installeret, idriftsat og første e-faktura igennem til landmanden.

eFaktura til landbruget

Vi har hos Hans Tobiasen været ude for at kigge efter en løsning til at levere vores faktura til de kunder som ønsker e-faktura. Der er mange udbydere på dette marked oplyser Anette Blom, som til daglig passer bogholderiet hos Hans Tobiasen. Vi har tidligere brugt en tast selv service, men det er meget tidkrævende og på den måde er det svært at få alle informationer med frem til kunden.

Nu hvor landbruget er begyndt at efterspørge e-faktura kom det meget belejligt for os, at B2B Backbone kontaktede os med deres service til udveksling af e-faktura. Som leverandør til landbruget er vores fokus selvfølgelig at levere professionelt og grundigt arbejde til vore kunder. IT og e-faktura er fjernt fra vores fokus – Det er hjælpesystemer, som bare skal fungere. Da B2B Backbone kunne levere en e-faktura-service, som passede direkte til vores C5 økonomisystem, og til en meget favorabel pris. Var det let for os at træffe valget om at lade dem levere servicen til os.

Utrolig enkel installation og idriftsætning

Installation af servicen forløb helt som B2B Backbone havde lovet os. Via fjernopkobling var jeg selv med i hele installationsforløbet, som varede under ½ time. Jeg fik tilsendt beskrivelse over hvordan servicen fungerer, og inden der var gået en time havde jeg afsendt den første e-faktura.

Vi er nu i stand til at levere de e-faktura, som alle vore kunder inden for både landbrug og det offentlige ønsker. Vi skal ikke tænke på i hvilke formater der skal leveres i, om filen er valid eller hvor filen skal placeres for at den kan fremsendes.

Ingen krav til opdateringer og ingen ændringer i vores rutiner

Alt foregår på samme måde når vi fakturerer. Det eneste vi nu skal gøre er at sætte kunden op til at modtage e-faktura. Når der er faktureret klikker vi på B2B Backbone-knappen i vores C5.

Efterfølgende kan jeg kun sige.
”Var det ikke mere – Det var godt nok let.”

Vi har tidligere brugt en tast selv service, men det er meget tidkrævende og på den måde er det svært at få alle informationer med frem til kunden.

Via fjernopkobling var jeg selv med i hele installationsforløbet, som varede under ½ time. Jeg fik tilsendt beskrivelse over hvordan servicen fungerer, og inden der var gået en time havde jeg afsendt den første e-faktura.

Efterfølgende kan jeg kun sige. ”Var det ikke mere – Det var godt nok let.”