Tilfredsstil dine partnere og optimer forretningen

Lev op til dine kunders krav om digitalisering

Måske har du også oplevet at få kniven for struben fra en kunde, der kun vil fortsætte samhandlen, hvis I kan udveksle dokumenter elektronisk. Og måske irriterer det dig vanvittigt, fordi det er svært at finde en løsning, der ikke koster en formue. Og den formue er jo spildt, hvis kunden alligevel vælger at trække stikket og stoppe samarbejdet på et senere tidspunkt.

Brug dine kræfter der, hvor du får mest igen

Måske føler du, at manuelle ordre- og indkøbsprocesser stjæler alt for meget tid. Hvis du ikke ønsker at smide oceaner af tid og penge efter en digitaliseret løsning, så er B2B Backbone det rette valg for dig. Det kan også være, du allerede har en EDI-løsning, men den er alt for dyr og besværlig at bruge. Så er B2B Backbone også det rette valg – og vi lyver ikke, når vi siger, det er nemt at skifte.

Flere store virksomheder, detailkæder, grossister og offentlige institutioner er allerede koblet op på B2B Backbone. Det gør det endnu lettere for dig at komme i gang.

Få en løsning, der passer til dig

B2B Backbone er en god løsning for dig, uanset størrelsen på din virksomhed. Modsat mange andre EDI-udbydere har vi traditionelt fokuseret på mindre virksomheder, men i dag servicerer vi også en række større selskaber.

Bag B2B Backbone står medarbejdere med baggrund inden for indkøb/logistik, økonomi og IT, som har praktisk erfaring med de daglige udfordringer ude i forretningsverdenen. Det er din sikkerhed for, at du kommer til at kommunikere med folk, der kan sætte sig ind i din situation. Det betyder også, at systemet er designet til at løse de praktiske problemstillinger, der rent faktisk fylder noget i din hverdag.