B2B Backbone fusionerer med Bizbrains

Brønderslev den 13. oktober 2021

Inden for de kommende måneder bliver B2B Backbone officielt en del af Bizbrains A/S. I praksis overtog Bizbrains allerede ejerskabet af B2B Backbone tidligere på året, og nu afventer vi kun de officielle stempler fra myndighederne vedr. den juridiske del af fusionen.

Sammenlægningen af Bizbrains og B2B Backbone har begge virksomheder arbejdet hen imod de sidste 3 år. Det har vi, fordi vi supplerer hinanden rigtig godt og sammen kan tilbyde løsninger vedrørende elektronisk samhandel og digital integration til alle typer af virksomheder; både de helt små, de helt store og dem midt imellem.

Hvem er Bizbrains?

Bizbrains er et af Danmarks største integrationshuse og arbejder udelukkende med digital integration, herunder EDI (Electronic Data Interchange) - altså digital samhandel.

Med Bizbrains' 50 ekstra mand er vi sikre på, vi kan udvikle og styrke B2B Backbones løsninger og services til til vores kunder på en måde, der kommer alle til gavn.

Du kan læse mere om Bizbrains her

Hvad betyder det for vores kunder?

For vores mange gode kunder betyder fusionen, at de nu får adgang til endnu flere kloge hoveder, der ikke laver andet end at hjælpe virksomheder med elektronisk samhandel og digital integration.

I de foregående år har Bizbrains og B2B Backbone arbejdet tæt sammen for at sikre, at B2B Backbone og alle vores kunder fortsat er i de bedste hænder.

Vi glæder os derfor utrolig meget over at kunne tilbyde et endnu stærkere hold til alle de virksomheder i og uden for Danmark, der ønsker at sikre eller optimere deres elektroniske samhandel med nogle af de bedste løsninger på markedet.